In één hand: van idee tot oplevering

Creativiteit en een opvallende lichtreclame zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onze vakmensen zijn gepokt en gemazeld in vertaalslag van een onderscheid idee naar een lichtreclame die recht doet aan uw huisstijl. De kracht van Brouwers Reklame schuilt in de totaaloplossing die we u in lichtreclames bieden. Van idee tot oplevering hebben we de kennis, ervaring en daadkracht in huis om uw gewenste reclame te realiseren.

Bedreven en gedreven in productie en assemblage

De vorm en de juiste kleur zijn gezichtsbepalend voor uw ledreclame, neon lichtreclame, belettering of signing. Brouwers Reklame produceert en assembleert neonreclames, doosletters en logo’s in 1001 vormen, maten en kleuren.  Onze vakmensen draaien hun hand niet om voor uitdagende projecten. Ze hebben het vak van knippen, frezen, lassen en spuiten in de vingers. Uiteraard krijgen ze daarbij de professionele hulp van computergestuurde apparatuur. Onze elektromonteurs nemen de finishing touch voor hun rekening. Zij waarborgen dat uw neon lichtreclame of ledreclame brandt en blijft branden.

Montage op locatie

De montage van een ledreclame, neon lichtreclame, belettering of signing is geen sinecure. Zorgvuldigheid en veiligheid spelen een doorslaggevende rol. Onze monteurs beschikken over goed geoutilleerde montagebussen en ze weten hoe ze op hoogte een lichtreclame moeten bevestigen. Ze zetten hoogwerkers in of ze gebruiken een zorgvuldig doorgerekende constructie. Uiteraard houdt Brouwers Reklame rekening met de vereiste werkhoogte, het benodigde hefvermogen, terreinomstandigheden en de toegestane bodemdruk. Per locatie wordt de beste keuze gemaakt. Heeft u een vergunning nodig voor het plaatsen van een lichtreclame? Ook die zorg nemen we u graag uit handen.

Onderhoud & reparatie neon lichtreclame

De levensduur van neon lichtreclames en ledreclames is lang. Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw lichtreclame tegen een stootje kan. Het is onze uitdaging om uw logo of bedrijfsnaam in weer en wind te laten stralen. Ook na de montage en oplevering. Door weersinvloeden of achterstallig onderhoud treedt er soms een storing op. Vanzelfsprekend wilt u zich hiertegen wapenen. Daarom adviseert Brouwers Reklame om een onderhoudscontract af te sluiten. Zo voorkomt u knipperende lichtreclames, dure reparaties en onnodige irritaties.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft u graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

2 + 0 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer