Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

Autobeletteringen met plakkracht

Wil je op originele wijze opvallen op de openbare weg? Zoek je een eenvoudige manier om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten? Of draag je graag de huisstijl van je bedrijf ook uit via het wagenpark? Laat de specialisten van Brouwers Reklame je bedrijfsauto, bestelbus of vrachtwagen beletteren, bestickeren of wrappen. Autobelettering is een beproefde manier om van je wagenpark je visitekaartje te maken. Het maakt niet uit welk merk of type je wilt laten beletteren. Brouwers Reklame realiseert autobeletteringen met plakkracht, want je auto, bestelbus of vrachtwagen wordt gegarandeerd duizenden keren per dag gezien.

Van eenvoudig logo tot fullcolour carwrapping

Er leiden meerdere wegen naar Rome om met je auto, bestelbus of vrachtwagen goed voor de dag te komen. Ook bij Brouwers Reklame kun je alle kanten op. Sommige ondernemers vinden het voldoende om het bedrijfslogo, het telefoonnummer en het adres van de website te laten plaatsen. Wil je echt in het oog springen, dan is een fullcolour carwrapping de ideale oplossing voor je autobelettering. Wat voor (promotioneel) doel je ook voor ogen hebt, Brouwers Reklame denkt graag met je mee om de autobelettering te kiezen en te realiseren die bij je bedrijf past.

Van ontwerp tot realisatie

De specialisten van Brouwers Reklame verstaan de kunst om je bedrijfsidentiteit te vertalen naar een passende of opvallende autobelettering. Van idee tot realisatie voeren we alle activiteiten in eigen beheer uit. We beschikken over een eigen ontwerpafdeling en we hebben geavanceerde apparatuur in huis om designs te printen en te snijden. Vanzelfsprekend maken we hierbij gebruik van kwalitatief hoogwaardige, UV- en weerbestendige folies. En lest best: ook de finishing touch – het aanbrengen van de autobelettering of folie – hebben we in de vingers.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jan Gordon. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het ontwerpen, produceren en aanbrengen van autobeletteringen.

Enthousiast geworden voor onze autobelettering?