Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

Passie voor lichtreclame: van vader op zoon 

De drijvende kracht achter Brouwers Reklame is Jurgen Brouwers.  Als klein jongetje leert hij aan de hand van zijn vader het vak van lichtreclame. Zijn vader werkt 44 jaar voor Gooren Lichtreclame uit Best. Jurgen is onder de indruk als zijn grote voorbeeld aan de keukentafel lichtreclames in elkaar zet. Hij raakt zelf ook besmet door het virus en hij besluit dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden.

Leerschool

Op zijn 16e start Jurgen als lasser en plaatwerker bij Gooren Lichtreclame. Stap voor stap maakt hij carrière binnen het bedrijf. Ruim 10 jaar later wordt hij gevraagd als bedrijfsleider. Vier jaar lang vertolkt hij deze rol met verve. Dan hakt hij de knoop door en besluit hij voor zichzelf te beginnen. De oprichting van Brouwers Reklame is een feit.

Familiebedrijf

Zijn vader gaat met vervroegd pensioen en ondersteunt hem bij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Het bedrijf heeft zijn roots in Dommelen, werkt jarenlang vanuit Son en is nu met ruim 20 medewerkers gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Veldhoven (vlakbij Eindhoven). Jurgens zoon Lars heeft dezelfde voorliefde voor het lichtreclamevak. Hij heeft inmiddels de eerste schreden binnen het familiebedrijf gezet. Zijn dochter Eline werkt op de signafdeling van het bedrijf en verzorgt 2 dagen per week de administratie.

Neon, het moderne ambacht

Oude liefde roest niet. Dat geldt zeker voor de liefde die Jurgen voor neon heeft. Enkele jaren geleden besluit hij dit ambacht nieuw leven in te blazen. Met de oprichting van Neon, het moderne ambacht geeft hij invulling aan een jongensdroom. Neon is voor Jurgen een beproefde manier om opvallend, onderscheidende en authentiek te communiceren. Stel Jurgen een vraag over neon en hij begint enthousiast te vertellen over de unieke beleving die neon lichtreclame oproept. De kans is groot dat je overstag gaat en ook voor neon kiest.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Signing

Belettering en signing - Auto Gulberg - projectpagina

Maak je boodschap of huisstijl in één oogopslag duidelijk met de juiste combinatie van letters en beelden. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer over Signing

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

3 + 5 = ?