Passie voor lichtreclame: van vader op zoon 

De drijvende kracht achter Brouwers Reklame is Jurgen Brouwers.  Als klein jongetje leerde hij aan de hand van zijn vader het vak van lichtreclame. Zijn vader werkte 44 jaar voor Gooren Lichtreclame uit Best. Jurgen was onder de indruk als zijn grote voorbeeld aan de keukentafel lichtreclames in elkaar zette. Hij raakte zelf ook besmet door het virus en hij besloot dat hij in de voetsporen van zijn vader wilde treden.

Leerschool

Op zijn 16e start Jurgen als lasser en plaatwerker bij Gooren Lichtreclame. Stap voor stap maakt hij carrière binnen het bedrijf. Ruim 10 jaar later wordt hij gevraagd als bedrijfsleider. Vier jaar lang vertolkt hij deze rol met verve. Dan hakt hij de knoop door en besluit hij voor zichzelf te beginnen. De oprichting van Brouwers Reklame is een feit.

Familiebedrijf

Zijn vader gaat met vervroegd pensioen en ondersteunt hem bij zijn eerste stappen als zelfstandig ondernemer. Het bedrijf had zijn roots in Dommelen, werkte jarenlang vanuit Son en is nu met ruim 20 medewerkers gevestigd in een nieuw bedrijfspand in Veldhoven (vlakbij Eindhoven). Jurgens zoon heeft dezelfde voorliefde voor het lichtreclamevak. Hij heeft inmiddels de eerste schreden binnen het familiebedrijf gezet.

Neon, het moderne ambacht

Oude liefde roest niet. Dat geldt zeker voor de liefde die Jurgen voor neon heeft. Enkele jaren geleden besloot hij dit ambacht nieuw leven in te blazen. Met de oprichting van Neon, het moderne ambacht geeft hij invulling aan een jongensdroom. Neon is voor Jurgen een beproefde manier om opvallend, onderscheidende en authentiek te communiceren. Stel Jurgen een vraag over neon en hij begint enthousiast te vertellen over de unieke beleving die neon lichtreclame oproept. De kans is groot dat u overstag gaat en ook voor neon kiest.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft u graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Specials

Voor speciale producties bent u bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor u.

Meer over Specials

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

2 + 4 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer