Leds en lichtreclame: een opvallend duo

Leds en lichtreclame vormen een sterk koppel als u met uw logo of boodschap wilt opvallen in het straatbeeld. Geen wonder dat ledreclames steeds meer de toon zetten in winkelstraten, op bedrijventerreinen en bij uitgaansgelegenheden. Wilt u met uw bedrijf ook een uitstekende eerste indruk maken door een led reclamebord te kopen? De experts van Brouwers Reklame hebben een uitstekende naam opgebouwd met het ontwerpen, bouwen en monteren van led lichtreclameborden in led. Graag gaan we ook voor uw bedrijf aan de slag voor lichtreclame op maat.

De voordelen van een led lichtreclamebord kopen

Als u kiest voor een lichtreclame in led, dan leiden er meerdere wegen naar Rome. Allereerst hebt u bij led lichtreclameborden de keuze uit een zeer uitgebreid kleurenspectrum. De kans is dus groot dat we uw bedrijfslogo of boodschap in de bijbehorende RGB-kleuren kunnen realiseren. U ontvangt dus altijd lichtreclame op maat. Verder hebben lichtreclames in led een zeer hoge lichtopbrengst, zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en beschikken ze over een extreem lange levensduur. Met led lichtreclameborden maakt u bovendien een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Zowel het energieverbruik als de uitstoot van CO2 zijn bij ledverlichting veel lager dan bij andere lichtbronnen. Led lichtreclameborden kopen brengt dus een hoop voordelen met zich mee!

Lichtreclame in led ontwerpen: 1001 toepassingsmogelijkheden

Wilt u met uw bedrijf, organisatie of horecazaak een onuitwisbare eerste indruk maken door een led lichtreclamebord op maat te kopen? Graag ontwerpen, produceren en monteren we ook uw lichtreclame in led op maat. Brouwers Reklame past ledverlichting toe in gevelreclame (binnen en buiten), lichtbakken, panelen en reclamezuilen. Interesse in samenwerken? Of wilt u een led lichtreclamebord op maat voor uw onderneming kopen? Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Onze adviseur bespreekt graag samen met u de vele mogelijkheden wanneer u lichtreclameborden wilt ontwerpen.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft u graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Specials

Speciale lichtreclame Eindhovens Dagblad - Brouwers Reklame

Voor speciale producties bent u bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor u.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Bent u nieuwsgierig naar de lichtreclames die Brouwers Reklame geproduceerd heeft voor klanten? In de 4 galerijen treft u een impressie aan van ledreclamesneon lichtreclamesbelettering & signing en specials. Staat uw lichtreclame binnenkort hier ook in de schijnwerpers?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

5 + 0 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer