Leds en lichtreclame: een opvallend duo

Leds en lichtreclame vormen een sterk koppel als u met uw logo of boodschap wilt opvallen in het straatbeeld. Geen wonder dat ledreclames steeds meer de toon zetten in winkelstraten, op bedrijventerreinen en in uitgaansgelegenheden. Wilt u met uw bedrijf ook een uitstekende eerste indruk maken? De experts van Brouwers Reklame hebben een uitstekende naam opgebouwd met het ontwerpen, bouwen en monteren van lichtreclames in led. Graag gaan we ook voor uw bedrijf aan de slag.

De voordelen van ledreclame

Als u kiest voor een lichtreclame in led, dan leiden er meerdere wegen naar Rome. Allereerst hebt u bij ledreclames de keuze uit een zeer uitgebreid kleurenspectrum. De kans is dus groot dat we uw bedrijfslogo of boodschap in de bijbehorende RGB-kleuren kunnen realiseren. Verder hebben lichtreclames in led een zeer hoge lichtopbrengst, zijn ze zeer onderhoudsvriendelijk en beschikken ze over een extreem lange levensduur. Met ledreclame maakt u bovendien een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Zowel het energieverbruik als de uitstoot van CO2 zijn bij ledverlichting veel lager dan bij andere lichtbronnen.

Lichtreclame in led: 1001 toepassingsmogelijkheden

Wilt u met uw bedrijf, organisatie of horecazaak een onuitwisbare eerste indruk maken? Graag ontwerpen, produceren en monteren we ook uw lichtreclame in led op maat. Brouwers Reklame past ledverlichting toe in gevelreclame (binnen en buiten), lichtbakken, panelen en reclamezuilen. Interesse in samenwerken?  Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Onze adviseur bespreekt graag samen met u de vele mogelijkheden.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft graag tekst en uitleg over het ontwerpen. produceren en monteren van uw lichtreclame in led.

Vul contactformulier in

Specials

Speciale lichtreclame Eindhovens Dagblad - Brouwers Reklame

Voor speciale producties bent u bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor u.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Bent u nieuwsgierig naar de lichtreclames die Brouwers Reklame geproduceerd heeft voor klanten? In de 4 galerijen treft u een impressie aan van ledreclamesneon lichtreclamesbelettering & signing en specials. Staat uw lichtreclame binnenkort hier ook in de schijnwerpers?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer