Neon Lichtreclame: blikvanger pur sang

Geef de gevel van uw bedrijfspand of het interieur van uw restaurant, café of winkel een bijzondere uitstraling met een logo, een afbeelding of letters in neon. Neon Lichtreclame is helemaal terug van weggeweest. En dat is niet zo gek. Neonlicht garandeert een herkenbare, authentieke sfeer.

Inspirerende Neon-projecten

De professionals van Brouwers Reklame hebben deze discipline nieuw leven ingeblazen. Onder de naam ‘Neon, het moderne ambacht’ passen ze deze ambachtelijke techniek toe in allerlei moderne toepassingen. Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk onze succesvol afgeronde projecten voor een sfeerimpressie.

Steek uw (neon)licht op

Bent u nieuwsgierig naar de kracht van neon lichtreclame voor uw bedrijf of horecazaak? Van ontwerp tot montage staan onze vakmensen voor u klaar. Graag ontwerpen en produceren we ook voor u een logo, een afbeelding of letters in neon op maat. Vanuit Eindhoven gaan we graag aan de slag voor de rest van Nederland en België.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Vul contactformulier in

Specials

Voor speciale producties bent u bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor u.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  Ga naar het portfolio op de website en bekijk de impressie van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert  jouw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer