Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

VCA-Ster diploma behaald door Brouwers Reklame

Bij Brouwers Reklame draait alles om Veiligheid. We zijn daarom ook trots om te kunnen vermelden dat we met succes ons VCA * Diploma gehaald hebben.

Wat is VCA?

VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu (VGM) Checklist Aannemers. Het is een certificeringssysteem dat in Nederland wordt gebruikt om de veiligheid, gezondheid en milieuaspecten van bedrijven te beoordelen. Met name in sectoren waar risicovolle werkzaamheden worden uitgevoerd, zoals de bouw en de technische sector. Een VCA Certificaat heeft verschillende niveaus (1,2,3) ook wel ster genoemd. Een VCA Certificaat is inmiddels vaak ook een basiseis vanuit opdrachtgevers als het gaat om risicovolle werkzaamheden.

VCA* bij Brouwers Reklame:

We zijn afgelopen tijd bezig geweest om ons VCA* Diploma te halen. We hebben ons bijgeschoold doormiddel van Cursussen, wat aanpassingen gedaan in onze bedrijfshal. Het is een erkenning van de inspanningen die we hebben geleverd om ervoor te zorgen dat onze werknemers in een veilige omgeving kunnen werken, waar hun welzijn altijd centraal staat. Deze prestatie is niet alleen een mijlpaal voor ons bedrijf maar ook een geruststelling voor onze klanten en partners dat we onze inzetting voor de hoogte normen van veiligheid en kwaliteit in alles wat we doen.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Signing

Belettering en signing - Auto Gulberg - projectpagina

Maak je boodschap of huisstijl in één oogopslag duidelijk met de juiste combinatie van letters en beelden. De mogelijkheden zijn onbegrensd.

Meer over Signing

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

3 + 1 = ?