Led lichtreclame: blikvanger en visitekaartje

Leds en lichtreclame vormen een sterk koppel als je met je logo of boodschap wilt opvallen in het straatbeeld. Geen wonder dat ledreclames steeds meer de toon zetten in winkelstraten, op bedrijventerreinen en bij uitgaansgelegenheden. Wil je met je bedrijf ook een uitstekende eerste indruk maken door een led reclamebord te kopen? De experts van Brouwers Reklame hebben een uitstekende naam opgebouwd met het ontwerpen, bouwen en monteren van led lichtreclameborden in led. Graag gaan we ook voor jouw bedrijf aan de slag voor lichtreclame op maat.

Volop keuze in ledreclame

Als je kiest voor een lichtreclame in led, dan leiden er meerdere wegen naar Rome. Allereerst heb je bij ledreclames de keuze uit een zeer uitgebreid kleurenspectrum. De kans is dus groot dat we je bedrijfslogo of boodschap in de bijbehorende RGB-kleuren kunnen realiseren. Brouwers Reklame past ledverlichting toe in gevelreclame (binnen en buiten), lichtbakken, panelen en reclamezuilen. Interesse in samenwerken?

Ledreclames: lange levensduur en lichtopbrengst

Lichtreclames in led hebben een zeer hoge lichtopbrengst, zijn zeer onderhoudsvriendelijk en beschikken over een extreem lange levensduur. Met ledreclame maak je bovendien een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Zowel het energieverbruik als de uitstoot van CO2 zijn bij ledverlichting veel lager dan bij andere lichtbronnen.

Afspraak maken voor lichtreclame in led?

Graag ontwerpen, produceren en monteren we ook jouw lichtreclame in led op maat. Interesse?  Vanuit Veldhoven werkt Brouwers Reklame voor de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch. Ook voor ledreclames in de rest van Nederland en België gaan we graag aan de slag. Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Onze adviseur bespreekt graag samen met jou de vele mogelijkheden voor een lichtreclame in led.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Specials

Speciale lichtreclame Eindhovens Dagblad - Brouwers Reklame

Voor speciale producties ben je bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor jou.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  Ga naar het portfolio op de website en bekijk de impressie van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert  jouw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

7 + 1 = ?

Scripts zijn geblokkeerd, bij het invullen van contactgegevens is het privacy statement van toepassing Lees meer