Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

Led lichtreclame: blikvanger en visitekaartje

Led verlichting en lichtreclame vormen een sterk koppel als je met je logo of bedrijfsboodschap wilt opvallen in het straatbeeld. Steeds vaker zie je een led reclame op gevels in winkelstraten, op bedrijventerreinen en bij uitgaansgelegenheden. Plaats een led reclame op de gevel van je bedrijf en maak ook een prima eerste indruk. Brouwers Reklame heeft een lange historie met het ontwerpen, bouwen en monteren van lichtreclameborden in led. Graag gaan we ook voor jouw bedrijf aan de slag met een op maat gemaakte lichtreclame in led.

Led reclame

Als je kiest voor een lichtreclame in led, dan heb je de keuze uit een zeer uitgebreid kleurenspectrum. De kans is dus groot dat we je bedrijfslogo of boodschap in de juiste RGB-kleuren kunnen realiseren. Brouwers Reklame past led verlichting toe in gevelreclame (binnen en buiten), lichtbakken, panelen en reclamezuilen.

Led reclame: duurzaam en hoge lichtopbrengst

Lichtreclame in led heeft een zeer hoge lichtopbrengst, is zeer onderhoudsvriendelijk en beschikt over een extreem lange levensduur. Met led reclame maak je bovendien een duurzame, milieuvriendelijke keuze. Zowel het energieverbruik als de uitstoot van CO2 zijn bij led verlichting veel lager dan bij andere lichtbronnen.

Afspraak maken voor lichtreclame in led?

Graag ontwerpen, produceren en monteren we ook jouw lichtreclame in led op maat. Interesse? Vanuit Veldhoven werkt Brouwers Reklame voor de regio Eindhoven – Tilburg – Den Bosch. Ook levert Brouwers Reklame regelmatig led reclame in de rest van Nederland en België. Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Graag bespreken we samen met jou de vele mogelijkheden voor een lichtreclame in led.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Specials

Speciale lichtreclame Eindhovens Dagblad - Brouwers Reklame

Voor speciale producties ben je bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor jou.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  Ga naar het portfolio op de website en bekijk de impressie van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert  jouw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

1 + 7 = ?