Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

Neon Lichtreclame: garantie voor authentieke sfeer

Een neon lichtreclame geeft de gevel van je bedrijfspand of het interieur van je restaurant, café of winkel een bijzondere uitstraling. Neon Lichtreclame is helemaal terug van weggeweest. En dat is niet zo gek. Neon licht garandeert een herkenbare, authentieke sfeer. Bij Brouwers Reklame kun je terecht voor logo’s, afbeeldingen of letters in neon.

Laat neon lichtreclame op maat maken

De professionals van Brouwers Reklame hebben de discipline ‘neonreclame’ nieuw leven ingeblazen. Onder de naam ‘Neon, het moderne ambacht’ passen ze deze ambachtelijke techniek toe in allerlei moderne toepassingen. Denk aan een logo op de gevel van je bedrijf of een quote op de muur van uw restaurant. Welke neon lichtreclame je ook kiest: je kunt altijd rekenen op maatwerk en vakmanschap. Nieuwsgierig naar het resultaat? Bekijk onze succesvol afgeronde projecten in de galerie.

Afspraak maken voor neonreclame?

Interesse in een neonreclame voor uw bedrijf of horecazaak? Van ontwerp tot montage staan onze vakmensen voor u klaar. Graag ontwerpen en produceren we ook voor u een logo, een afbeelding of letters in neon op maat. Vanuit Veldhoven (bij Eindhoven) gaan we graag aan de slag voor de rest van Nederland en België. Interesse? Bel (0499) 329 300 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken. Onze adviseur bespreekt graag samen met u de mogelijkheden voor uw neonreclame.

Afspraak of meer info?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Specials

Voor speciale producties ben je bij ons aan het juiste adres. Graag bedenken en creëren we ook buiten de gebaande paden oplossingen voor jou.

Meer over Specials (binnenkort online)

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  Ga naar het portfolio op de website en bekijk de impressie van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert  jouw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?

Aanvraag voor of meer informatie over lichtreclame

2 + 6 = ?