Logo in neon: sfeervol en authentiek

Een opvallend logo is het uithangbord van uw bedrijf. Met een bedrijfslogo in neon geeft u extra cachet aan deze uitstraling. Neonlicht is sfeervol én heeft een authentieke uitstraling. De vakmensen van Neon, het moderne ambacht verstaan de kunst om uw bedrijfslogo te ontwerpen en te vervaardigen als neon lichtreclame. Zo maakt u van de gevel van uw bedrijf of van een bedrijfsmuur een visitekaartje bij uitstek.   

Neon lichtreclame: duurzame oplossing

Uw bedrijfslogo in neon is een duurzame keuze. Neon lichtreclame bewijst zich al tientallen jaren als een ideale oplossing. Van nature heeft Neon een lange levensduur. Bedrijfslogo’s in neon sieren dus probleemloos jarenlang de gevel van uw bedrijf. Treedt er toch een kink in de kabel op, dan bekommeren onze vakmensen zich om de reparatie.

Uw bedrijfslogo in neon?

Wilt u zelf de aandacht trekken met een blikvanger in neon? Graag gaan we voor uw bedrijf aan het werk. Geen enkel ontwerp is ons te gek. Van ontwerp tot montage nemen we u alle zorgen uit handen. Vanuit onze bedrijfspand in Veldhoven (vlakbij Eindhoven) gaan we graag aan de slag voor de rest van Nederland en België.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo in neon.

Bel (0499) 329 300

Vul het contactformulier in

Letters in neon

Met letters in neon creëert u aan de gevel, aan de wand of in een winkelinterieur een unieke, authentieke sfeer. 

Afbeeldingen in neon

Steeds meer bedrijven, winkels en horecazaken kiezen voor neon. Dat is geen toeval. Afbeeldingen in neon hebben een hoge attentiewaarde. 

Liefde voor een prachtig vak

Ontdek hoe bij Neon het moderne ambacht de liefde voor neon overgaat van vader op zoon. Raakt u binnenkort ook besmet met het virus?

Aanvraag voor of meer informatie over Neon lichtreclame

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Bekijk portfolio

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio treft u een impressie aan van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert uw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?