Afbeeldingen in neon: boegbeelden pur sang

Steeds meer bedrijven, winkels en horecazaken kiezen voor afbeeldingen in neon. Soms staan deze afbeeldingen op zichzelf. Soms zijn ze onlosmakelijk verbonden met een tekst of quote. Afbeeldingen in neon hebben een hoge attentiewaarde. Dat is geen toeval. Neonlicht is sfeervol, authentiek en roept herinneringen op aan de jaren ’50 en ’60, de glorietijd van neon lichtreclame. 

Omarm retrostijl met afbeeldingen in neon

Bent u een fan van de jaren ’50 retrostijl? Of bent u sowieso onder de indruk van de sfeervolle, authentieke uitstraling van neonverlichting? De vakmensen van Neon, het moderne ambacht hebben het in de vingers om een afbeelding op maat te ontwerpen en te vervaardigen. Neonglas laat zich gemakkelijk buigen en dus geschikt voor ontelbaar veel vormen en contouren. Van standaard afbeelding tot exotisch design.  

Afspraak maken voor afbeeldingen in neon? 

Geef nu verbeeldingskracht aan uw gevel of muur met een op maat gemaakte afbeelding in neon.  Van ontwerp tot montage staan we u met raad en daad terzijde. Voor elke blikvanger in neon kunt u ons inschakelen.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Bel (0499) 329 300

Vul het contactformulier in

Logo’s in neon

Een opvallend logo is het uithangbord van uw bedrijf. Met een bedrijfslogo in neon geeft u extra cachet aan deze uitstraling.

Letters in neon

Met letters in neon creëert u aan de gevel, aan de wand of in een winkelinterieur een unieke, authentieke sfeer. 

Liefde voor een prachtig vak

Ontdek hoe bij Neon het moderne ambacht de liefde voor neon overgaat van vader op zoon. Raakt u binnenkort ook besmet met het virus?

Aanvraag voor of meer informatie over Neon lichtreclame

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Bekijk portfolio

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio treft u een impressie aan van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert uw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?