Letters in neon: eyecatchers bij uitstek

Met letters in neon creëert u aan de gevel, aan de wand of in een winkelinterieur een unieke, authentieke sfeer. Slogans, citaten of gedichten in neonletters zijn echte eyecatchers. De zeggingskracht van neon is groot. Zien is geloven. En daar is echt geen woord van gelogen. De vakmensen van Neon, het moderne ambacht zijn in staat om vrijwel elk lettertype te produceren. Alleen de letterhoogte is daarbij een restrictie.

Uw boodschap in neonletters

Met neonletters brengt u op bijzondere wijze uw boodschap onder de aandacht van klanten of bezoekers. Neonverlichting is tijdloos, duurzaam, exclusief en vooral sfeerverhogend. Bij letters in neon heeft u de keuze uit twee varianten. Als u de neonletters enkellijnig laat vervaardigen, volgt de neonbuis de hartlijn van de letter. Bij de outline variant volgt de neonbuis de contouren van de letter. 

Afspraak maken voor letters in neon?

Wilt u zelf zeggingskracht geven aan een citaat, slogan of gedicht?  Kies voor neonletters als beproefde oplossing. Van ontwerp tot montage kunt u de vakmensen van Neon, het moderne ambacht in de arm nemen. Vanuit onze werkplaats in Veldhoven (vlakbij Eindhoven) gaan we graag aan de slag voor bedrijven, instellingen en ondernemers in de rest van Nederland en België.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jürgen Brouwers van Neon, het moderne ambacht. Hij geeft graag tekst en uitleg over het maken van een logo, een afbeelding of letters in neon.

Bel (0499) 329 300

Vul het contactformulier in

Logo’s in neon

Een opvallend logo is het uithangbord van uw bedrijf. Met een bedrijfslogo in neon geeft u extra cachet aan deze uitstraling.

Afbeeldingen in neon

Steeds meer bedrijven, winkels en horecazaken kiezen voor neon. Dat is geen toeval. Afbeeldingen in neon hebben een hoge attentiewaarde. 

Liefde voor een prachtig vak

Ontdek hoe bij Neon het moderne ambacht de liefde voor neon overgaat van vader op zoon. Raakt u binnenkort ook besmet met het virus?

Aanvraag voor of meer informatie over Neon lichtreclame

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Bekijk portfolio

Bent u nieuwsgierig naar de projecten die Neon het moderne ambacht met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio treft u een impressie aan van logo’s, letters en afbeeldingen in neon. Schittert uw neon lichtreclame binnenkort ook in deze galerij?