Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

Lichtreclame kopen

Wanneer u voor uw bedrijf, interieur of gevel lichtreclame wilt kopen, bent u bij Brouwers Reklame in Son aan het juiste adres. Deze vorm van communicatie trekt de aandacht op een creatieve manier. Hierdoor valt u op met uw boodschap of logo in het straatbeeld. Heeft u een idee? Of wilt u graag dat wij met u meedenken? Wij gaan graag voor u aan de slag.

Kies voor led of neon wanneer u lichtreclame gaat kopen

Uw gevel of interieur krijgt direct een bijzondere uitstraling wanneer u letters, een afbeelding of uw logo als lichtreclame gebruikt. Met neon reclame creëert u een authentieke en herkenbare sfeer. Kies voor ledreclame en u heeft de mogelijkheid om uit een zeer uitgebreid kleurenspectrum te kiezen. Hierdoor is de kans groot dat uw logo of boodschap in dezelfde kleuren gerealiseerd kan worden. Als u voor uw lichtreclame in bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam kiest voor leds, dan maakt u bovendien een zeer duurzame en milieuvriendelijke keuze. Vergeleken met andere lichtbronnen is het energieverbruik en de CO2-uitstoot namelijk aanzienlijk minder.

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Neem een kijkje bij onze afgeronde projecten

Het ontwerpen van uw lichtreclame doen wij in onze vestiging in Veldhoven (vlakbij Eindhoven), maar we staan ook voor u klaar in Rotterdam of Amsterdam. Zo hebben wij door heel Nederland al verschillende projecten succesvol afgerond. Bent u benieuwd naar de lichtreclames die wij hebben geproduceerd in bijvoorbeeld Rotterdam en Amsterdam, voordat u gaat kopen? Neem dan een kijkje in onze galerij voor een sfeerimpressie. Hier hebben wij de verschillende neon lichtreclames, belettering, ledreclames, signings en specials verzameld die wij in Amsterdam, Rotterdam en verder hebben gerealiseerd.

Maak een afspraak

Neem contact met ons op en wij plannen graag een afspraak met u om de mogelijkheden te bespreken wanneer u lichtreclame wilt kopen. We geven u ook graag meer uitleg over hoe wij te werk gaan. Bel ons via (0499) 329 300 en wellicht schittert uw lichtreclame in Rotterdam of Amsterdam binnenkort ook in onze galerij!