Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

Lichtbak op maat

Brouwers Reklame in Veldhoven (vlakbij Eindhoven) is dé specialist voor het ontwerpen, produceren en monteren van een lichtbak op maat. Wij ontwikkelen hoogwaardige lichtreclames in neon of led, beletteringen, signings en verschillende specials. De mogelijkheden zijn bij ons eindeloos.

Uw partner voor een lichtbak op maat

Vanuit onze eigen werkplaats in Veldhoven, nabij Eindhoven, werken onze experts met de modernste technieken en materialen om voor u een lichtbak op maat te maken. Van het ontwerp tot de montage rekent u op onze expertise en jarenlange ervaring. Wanneer u dit wenst, adviseren wij u bij iedere stap om samen tot een prachtig resultaat te komen. Wij hebben de afgelopen jaren meerdere projecten succesvol afgerond en daarbij diverse lichtreclames gerealiseerd. Daar laten wij u graag wat van zien: neem een kijkje in onze galerie om inspiratie op te doen en te ontdekken wat er voor u zoal mogelijk is.

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Van ontwerp tot productie: we denken actief met u mee

Ons team van monteurs staat klaar om met u een prachtig nieuw project te realiseren, zoals een professioneel ontwikkelde lichtbak op maat. Val op met uw bedrijf, horecazaak of winkel in Son en schakel ons in. Vraag ons naar de mogelijkheden door telefonisch contact op te nemen via (0499) 329 300. Vul ons contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.