Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

Een lichtbak op maat voor uw bedrijf in Hasselt

Een lichtbak is de ideale lichtreclame die op maat gemaakt kan worden voor uw gebouw in Hasselt. U kiest niet alleen de afmetingen en de soort verlichting, zoals led- of neonverlichting, maar vooral ook de tekst, het logo of andere afbeeldingen die er op uw lichtbak op maat getoond worden. Zo kunt u voorbijgangers bij uw gebouw in Hasselt of elders verleiden om naar binnen te komen. Ideaal als u een winkel heeft.

Een mooie lichtbak op maat van een echte specialist, ook bij u in Hasselt

Brouwers Reklame is een ervaren specialist op het gebied van lichtreclame. Wij zijn afkomstig uit het Nederlandse Veldhoven, maar ook in België zijn wij al jarenlang actief. Ook voor uw bedrijf in Hasselt of omgeving kunnen wij een mooie lichtbak op maat maken. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, dus wij voorzien u graag van persoonlijk advies, zodat u het beste haalt uit uw lichtbak. Zo valt uw reclame goed op en draagt u uw boodschap op de juiste manier over. Hiermee vergroot u de kans dat uw (potentiële) klanten zich uw bedrijf blijven herinneren.

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Vraag naar alle mogelijkheden

Wilt u meer weten over hoe uw lichtbak op maat aan uw gebouw in Hasselt eruit zou kunnen zien? We denken graag met u mee over de mogelijkheden. Bel hiervoor naar (0031) 499 329 300. Ook kunt u het contactformulier invullen. Neem contact met ons op, dan helpen we u graag verder. Ontdek wat er allemaal mogelijk is met een lichtbak op maat voor op uw gebouw in Hasselt.