Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

Een lichtbak op maat laat u opvallen in heel Antwerpen

Een lichtbak op maat voor uw zaak in Turnhout of Antwerpen is al vele jaren een populaire vorm van reclame. Een grote lichtbak aan uw gevel valt namelijk op. Op deze manier creëert u een groot oppervlak aan lichtreclame. In de lichtbak kunt u verschillende boodschappen communiceren naar uw (potentiële) klanten. Dit is natuurlijk misschien uw bedrijfsnaam, maar ook een slogan, uw contactgegevens en bijvoorbeeld de sterke punten van uw bedrijf behoren tot de mogelijkheden. Deze zijn namelijk eindeloos.

Een lichtbak op maat aan uw gebouw in Antwerpen is een echte blikvanger

Een ander groot voordeel van een lichtbak op maat aan uw gevel in bijvoorbeeld Antwerpen of Turnhout is dat u er ook uw logo, een foto of andere afbeeldingen in kunt laten zien. Zo speelt u extra goed in op het feit dat veel mensen die uw gebouw passeren visueel zijn ingesteld. Hierdoor valt u nog eens extra goed op. Hierdoor vergroot u de kans dat passanten even blijven staan bij uw gebouw en vervolgens ook naar binnen komen. Wellicht kopen deze potentiële klanten nog wat in uw winkel, of nemen ze uw diensten af. Zo kan een lichtbak op maat aan uw gevel in Turnhout of Antwerpen direct omzetverhogend werken.

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Vraag naar alle mogelijkheden

Een lichtbak op maat voor aan uw gebouw in Turnhout of Antwerpen is zeer veelzijdig. U bepaalt zelf welke tekst en welke afbeeldingen er in uw verlichte reclame komen. De mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op en ontdek hoe uw ideale lichtbak op maat eruitziet. Ga hierover met ons in gesprek door te bellen naar (0031) 499 329 300 of door ons contactformulier in te vullen.