Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

De voordelen van Ledlichtreclame in Hasselt

Wilt u Ledlichtreclame op uw gebouw in Hasselt laten monteren? Dat is verstandig, want dan profiteert u van diverse voordelen. Deze lichtreclame is namelijk voorzien van heldere verlichting, die in veel verschillende kleuren beschikbaar is. Maar het grootste voordeel Ledlichtreclame van onze specialisten, die ook actief zijn in Hasselt, is dat deze verlichting weinig energie verbruikt. Dit is niet alleen milieuvriendelijk, maar het scheelt ook in uw portemonnee.

Veelzijdige lichtreclame op uw gebouw in Hasselt of wijde omgeving

Ledlichtreclame is niet alleen voordelig en effectief, maar ook nog eens zeer veelzijdig. U kunt deze vorm van lichtreclame namelijk gebruiken in een lichtbak, maar ook led-letters zijn ideaal als verlichte reclame-uiting. Deze kunt u namelijk helemaal zelf vormgeven. Kies dus zelf het lettertype en de kleur van de verlichting. Zo voldoet uw Ledlichtreclame altijd aan uw wensen, waardoor uw gebouw in bijvoorbeeld Hasselt er altijd fantastisch uitziet

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Vraag om meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Ledlichtreclame voor op uw gebouw in Hasselt? Of over hoe deze vorm van gevelreclame voor u voordelig kan zijn? Neem dan contact met ons op door ons een bericht te sturen via het contactformulier of door te bellen naar (0031) 499 329 300.