Neon lichtreclame voor Sonsbeek Beeldententoonstelling

In metershoge neonletters is deze zomer de tekst ‘sex work is honest work’ te zien tijdens de Sonsbeek Beeldententoonstelling in Arnhem, de grootste internationale tentoonstelling voor kunst in de openbare ruimte. Brouwers Reklame kreeg de opdracht om deze prikkelende aanklacht in Neon Letters te maken. Als specialist in neon lichtreclame zeggen we natuurlijk geen ‘Nee’ tegen zo’n uitdagende opdracht.

Neon lichtreclame als kunstwerk

De neontekst ‘Sex is a honest job’ is een kunstwerk van de Amerikaanse kunstenaar Olu Oguibe. De organisatie heeft ‘Arbeid’ als thema gekozen voor deze 12e editie van het festival. De kunstenaar liet zich inspireren door de moord op een sekswerkster in Kaapstad. Behalve het werk van Oguibe zijn kunstwerken van meer dan 250 nationale en internationale kunstenaars te zien. Op dertien binnen- en buitenlocaties.

Neon en kunst: een prachtig duo

Een oud ambacht nieuw leven inblazen, dat is de kracht van Brouwers Reklame. We verstaan de kunst om op ambachtelijke wijze letters en afbeeldingen in neon te maken. Neon leent zich uitstekend voor kunst of kunstzinnige uitingen. We zijn dan heel trots op onze bijdrage aan de de Sonsbeek Beeldtentoonstelling. En jij? Vind jij deze ‘eyecatcher’ uit de kunst? Of loop je niet warm voor kunst in neon?

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft je graag tekst en uitleg over het ontwerpen. produceren en monteren van uw lichtreclame of kunstwerk in neon.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Enthousiast geworden door neon lichtreclame als kunstwerk?

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de overige neon lichtreclames die Brouwers Reklame met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio tref je een impressie aan van onze projecten. Schittert  jouw lichtreclame in led binnenkort ook in deze galerij?