Kies voor de meerwaarde van lichtreclame

Bent u als ondernemer trots op uw bedrijf? Dan wilt u dit gevoel ongetwijfeld delen met de buitenwereld. Klanten, prospects en voorbijgangers zien de gevel van uw winkel of bedrijfspand vaak als eerste. U krijgt slechts één kans voor een eerste indruk. Met professionele lichtreclame maakt u een onvergetelijke, eerste indruk. Niet alleen overdag, maar ook ’s avonds als een lichtreclame er op z’n mooist uit ziet. Lichtreclame is meer dan een blikvanger alleen. De kracht van lichtreclame schuilt ook in de aantrekkingskracht. Als uw bedrijf opvalt in een winkelstraat of op een bedrijventerrein, vergroot u de kans dat mensen naar binnenkomen.

Van productie tot montage in één hand

De experts van Brouwers Reklame zijn ‘gepokt en gemazeld’ in kwalitatief hoogwaardige lichtreclames. Van ontwerp tot montage kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring en expertise. Onder de rook van Eindhoven beschikken we in Veldhoven over een modern bedrijfspand met eigen werkplaats. Om uw lichtreclame te vervaardigen, maken we hier gebruik van de modernste technieken en materialen. Vanzelfsprekend staan uw persoonlijke wensen centraal. Een team van monteurs zorgt op locatie voor de finishing touch: de bevestiging van uw lichtreclame aan de gevel van uw bedrijfspand, winkel of horecagelegenheid.

Voordelen lichtreclame op een rij

Twijfelt u nog over de keuze van lichtreclame voor uw bedrijf, horecagelegenheid of winkel? Graag geven we u 5 goede argumenten om voor de meerwaarde van lichtreclame te kiezen.

  • 24 uur per dag zichtbaarheid: overdag en vooral ’s nachts
  • Relatief goedkope manier om reclame te maken
  • Als blikvanger hét visitekaartje van uw bedrijf
  • Eindeloos veel mogelijkheden in kleur, omvang en materialen
  • Keuze uit ledreclames, neonreclames, belettering & signing of specials

Kracht Brouwers Reklame

Brouwers Reklame is een echt familiebedrijf met ruim 20 jaar ervaring in de creatie, productie, assemblage en montage van onderscheidende lichtreclames.

  • Kennisoverdracht van vader op zoon
  • Ervaring in knippen, frezen, lassen, spuiten en elektrotechniek
  • Professionele hulp van computergestuurde apparatuur
  • Prioriteit aan kwaliteit, zorgvuldigheid en veiligheid
  • Onderhoudscontracten om levensduur lichtreclames te verlengen

Complimenten hoe het pand er ’s avonds uitziet

Voor de buitenverlichting van ons nieuwe pand had ik nog geen duidelijk ontwerp, maar Jurgen had het eindplaatje als snel voor ogen. Hij heeft me overtuigd van een aantal te maken keuzes en daarbij heb ik zijn bijzonder deskundige advies gevolgd. De foto’s spreken voor zich en het eindresultaat mag er écht zijn. Nog wekelijks krijgen we complimenten hoe prachtig het pand er ’s avonds uit ziet. Ik kijk uit naar het volgende project dat ik samen met Jurgen en Brouwers Reklame mag gaan maken.

(Patrick Trikels, eigenaar MILON)

Brouwers Reklame realiseerde lichtreclames voor de volgende opdrachtgevers

 

Overtuigd van de meerwaarde van lichtreclame? Maak een afspraak

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft u graag tekst en uitleg over het maken van lichtreclame in neon, ledreclame, belettering & signing en specials.

Bel (0499) 329 300

Vul contactformulier in