Kleurrijk en creatief
Door heel Nederland projecten
Op maat gemaakt product

Verschillende vormen van lichtreclame in Hasselt

Lichtreclame voor bedrijven in bijvoorbeeld Hasselt bestaat in veel verschillende vormen. Kies voor een klassieke lichtbak of voor moderne neonletters, die u naar eigen smaak aanpast. Bepaal zelf het lettertype en de kleur van de verlichting. Op deze manier voldoet de lichtreclame voor uw gebouw in bijvoorbeeld Hasselt altijd aan uw wensen.

Vraag naar de mogelijkheden voor lichtreclame op uw gebouw in Hasselt

Lichtreclame is er in veel verschillende varianten. Niet alleen wat betreft de verschijningsvormen, maar ook wat betreft de soorten verlichting. Zo kiest u uit bijvoorbeeld neonverlichting of ledverlichting. Neonverlichting is over het algemeen feller, maar ledverlichting gaat langer mee en verbruikt minder energie. Bijgevolg is ledverlichting beter voor het milieu. Heeft u vragen over welke soort verlichting u het best kunt kiezen? Laat u dan adviseren door onze specialisten.

Neon lichtreclame Gusj Market - drieluik

Vraag om meer informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van lichtreclame op uw gebouw in Hasselt? Wij adviseren u graag over welke reclamevorm de beste is voor uw bedrijf. Win advies in door contact met ons op te nemen. Vul ons contactformulier in of bel naar (0031) 499 329 300. Wij helpen u dan zo goed mogelijk.