Onderhoud nodig desktop
Onderhoud nodig mobiel

Lichtreclame in led voor MILON

Waar een golfreis met een netwerkclub al niet goed voor is. Tijdens een businessgolftrip naar Portugal leerde Patrick Kirkels van MILON Jurgen Brouwers kennen. Direct was er wederzijds vertrouwen. Nog geen 3 maanden later vroeg hij hem om de buitenverlichting van zijn gerenoveerde kantoorpand voor zijn rekening te nemen. Patrick Kirkels is ook eigenaar van de bedrijven MILAB en De Roever Omgevingsadvies. Sinds kort prijken de logo’s van alle drie de bedrijven op de gevel van het bedrijfspand in Veghel.

Eyecatchers in het donker

Al bijna vijf jaar is MILON gehuisvest op een opvallende plek in Veghel: de Rembrandtlaan 4, langs de Zuid-Willemsvaart.  Voorheen zetelde op deze plek een bedrijfsverzamelgebouw. Het bestaande pand heeft zowel binnen als buiten een metamorfose ondergaan. Interieur en exterieur zijn afgestemd op de behoeften van MILON, MILAB en De Roever. Het pand heeft aan de buitenzijde een frisse, open uitstraling. Wie ’s avonds via de Corridor het kanaal oversteekt ziet in één oogopslag het prachtig verlichte pand liggen. De verlichte logo’s van MILON, MILAB en De Roever springen direct in het oog. Zowel aan de voorkant als aan de zijkant van het pand.

3 complementaire bedrijven

MILON is een onderzoeks- en adviesbureau met experts in bodem, bouwstoffen en milieu. Samen met opdrachtgevers werkt het Veghelse bedrijf al bijna dertig jaar aan de optimalisering van onze leefomgeving en is het betrokken bij de kwaliteit en inrichting van stad en land. MILAB is een laboratorium voor circulaire grondstoffen. De Roever Omgevingsadvies beoefent een veelheid aan disciplines en heeft een brede kijk om milieuzaken. Hoe mooi is het dat deze 3 bedrijven – die elkaar aanvullen – onder één dak gevestigd zijn.

Afspraak maken?

Neem contact op met Jurgen Brouwers. Hij geeft graag je tekst en uitleg over het ontwerpen, produceren en monteren van uw lichtreclame in led.

Jurgen Brouwers - eigenaar Brouwers Reklame

Enthousiast geworden door lichtreclame in led voor MILON?

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Bekijk portfolio

Ben je nieuwsgierig naar de overige ledreclames die Brouwers Reklame  met succes gerealiseerd heeft voor klanten?  In het portfolio tref je een impressie aan van onze projecten. Schittert  jouw lichtreclame in led binnenkort ook in deze galerij?