Onze werkwijze

Laat onze jarenlange ervaring voor u werken.

Neon Led Zuilen Signing Lichtbak

Van het begin
 

Voor elk project wordt eerst een tekening gemaakt. U krijgt een eerste indruk hoe de reclame tot uiting komt op uw bedrijfspand of reklamezuil. Buitenreklame moet bovendien tegen de alle weersinvloeden bestand zijn. Grotere projecten worden daarom doorberekend om een solide bevestiging toe te passen en zo te voldoen aan alle veiligheidseisen. In een vroeg stadium worden ook vergunningen of ontheffingen bij overheid of instanties aangevraagd. In Nederland is het plaatsen van reklame aan strenge regels gebonden. Brouwers Reklame zorgt dat deze zaken snel en betrouwbaar afgehandeld worden.

We werken met de onderstaande programma's om uw teksten te bewerken of te ontwerpen:

Adobe Illustrator CS5  | Adobe Photoshop CS5

U kunt ook gebruik maken van wetransfer.com om grote bestanden eenvoudig naar ons toe te sturen.

Tot de oplevering
 

Door een vakkundige eindcontrole biedt Brouwers Reklame  een maximale bedrijfszekerheid van uw reklame. Door gebruik te maken van hoogwaardige producten worden storingen tot een minimum beperkt. Onze eindcontrole staat garant voor een snelle en passende oplossing.

Service

Voor veel ondernemers is het een doorn in het oog indien de lichtreclame niet werkt. Dit kan afbreuk doen aan het imago van uw bedrijf. Het onderhouden van gevelreclame is werk voor specialisten. Dit dient snel en vakkundig te gebeuren zodat u weer uitstekend herkenbaar en vindbaar bent. Voor uw klanten en relaties geeft uw gevelreclame de eerste indruk van uw bedrijf.

Werkwijze

Aarzel niet en bel ons voor een vrijblijvende offerte om uw bestaande lichtreclame te laten reviseren.

Wij stellen alles in het
werk om zo snel mogelijk
te reageren op uw vraag
of opmerking.
Brouwers Reklame
Ekkersrijt 1337
5692 AJ
Son
T: 0499-329 300
M: 06-5204 4474
F: 0499-330 040
E: info@brouwersreklame.nl

Ontwerp en techniek © 2013-2019 Montay Media