Reclamezuilen en bewegwijzering

Reclamezuilen trekken van veraf de aandacht. Een ideale vorm van buitenreclame waarbij u zorgt voor herkenbaarheid van uw bedrijf.

Ook bij de ingang van uw bedrijf geeft een reclamezuil een chique uitstraling.
Een mooie markering voor, of juist in uw pand.

Neon Led Zuilen Signing Lichtbak

Reclamezuilen worden door Brouwers Reklame in verschillende uitvoeringen gemaakt. Maar ook de vergunningen die erbij komen kijken worden door Brouwers Reklame voor u geregeld, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

We gebruiken verschillende materialen om zuilen te produceren. Zo maken we gebruik van hoogwaardig aluminium, dibond en zelfs geschuurd RVS. De meest gangbare vormen zijn rechthoekig, ovaal, of schuin. We laten ons er echter niet van weerhouden om andere vormen toe te passen.

Veel reclamezuilen worden verlicht uitgevoerd. We maken dan gebruik van LED verlichting of Tl-armaturen. Om de zuil nog meer cachet te geven wordt er vaak een neonlijn aan de zijkant van de zuil geplaatst.

Reclamezuilen worden ook vaak uitgevoerd met een LED-display waarop de tijd en temperatuur worden weergegeven. Steeds vaker integreren wij ook LED schermen in de zuilen. Neem contact op met een van onze adviseurs om deze nieuwe mogelijkheid te bespreken.

 

 

Wij stellen alles in het
werk om zo snel mogelijk
te reageren op uw vraag
of opmerking.
Brouwers Reklame
Ekkersrijt 1337
5692 AJ
Son
T: 0499-329 300
M: 06-5204 4474
F: 0499-330 040
E: info@brouwersreklame.nl

Ontwerp en techniek © 2013-2019 Montay Media